top of page
About

OM MEG

Jeg har hjulpet folk med å få bedre hverdag siden 2006. Min tilnærming er jordnær og omsorgsfull. Jeg sukrer ikke virkeligheten og streber etter å gi deg ærlige, praktiske og effektive strategier for mestring og egenomsorg som er fri for hype og opprørende mirakelpåstander.

Min filosofi er en helhetlig tilnærming, ett skritt om gangen der vi sammen kan utvikle mestrings- og problemløsningsstrategier, sammen med en sterk egenomsorgsplan som tar hensyn til positive miljø- og livsstilsendringer.

Jeg anerkjenner at du er en unik sammenkoblet person, og at livet og følelsene dine henger sammen og hvert område påvirker det andre. Derfor tar jeg alle disse faktorene i betraktning når jeg leverer mine tjenester for å sikre best mulig resultat for deg.

Jeg er opptatt av å skape en god terapeutisk relasjon gjennom trygghet, tillit og forståelse for det unike ved din situasjon. Jeg er en god lytter, omtenksom og legger til rette for åpne, ærlige og uanstrengte samtaler - Men dette er din historie å fortelle, noe som betyr at du bestemmer tempoet og innholdet du er komfortabel med å dele.

Basert på min erfaring, vet jeg at det er fullt mulig å få det bedre! Det vil kreve disiplin, offervilje og tålmodighet med deg selv. Ingen kan gå disse skrittene for deg men jeg går de gjerne sammen deg. Disse skrittene er realistiske og innenfor rekkevidde.

Dette handler om å mestre ett skritt om gangen.

Noen ganger gjør det godt bare det å få prate ut om saker og ting også.

DSC03475_edited.webp

Om å komme i gang

I fysikkens bøker kan vi finne begrepet 'hvilefriksjon'. Dette beskriver den kraften som trengs for å sette noe i bevegelse fra stillstand.

På mange måter kan våre mentale og emosjonelle utfordringer sammenlignes med å overvinne denne hvilefriksjonen, det å komme i gang og finne den kraften som trengs for å mobilisere.

La oss for et øyeblikk ganske forenklet sammenligne det med en svane ute på en urolig sjø.

Der ligger den, fanget av naturens luner, vinger klare men tynget av dråpene fra den opprørte sjøen. Hver gang den prøver å løfte seg, føler den vannets kalde, tunge, klamrende hånd dra den tilbake.

Men svanen gir ikke opp. Med et krafttak bryter den seg fri fra overflaten, overvinner hvilefriksjonen, og med hvert vingeslag, trosser den tyngden og vannets motstand, kjemper mot alt som holder den tilbake. Og etter hva som føles som en evighet, etter en lang, strevsom takeoff, løfter svanen seg triumferende over sjøflaten, stigende mot himmelen.

Slik kan valg, beslutninger og våre egne reiser føles noen ganger, der igangsetting kan være tungt å overvinne. Men med viljestyrke og støtte, kan man bryte seg fri og stige høyere enn man kanskje trodde var mulig.

Kvalifikasjoner

Autorisert Sykepleier
Samtaleterapeut
Psykoterapeut

Håvard Folke Myhrvold

HPR-nummer: 7704488

Medlem i Norsk Sykepleierforbund

Profesjonell erfaring som autorisert sykepleier; psykoterapeut, samtaleterapeut og psykologisk rådgiver.

Min terapi anvender oppdatert kunnskap, unik erfaringsbasert kompetanse og brukerkunnskap.

Problemløsningsterapi (PLT), kognitiv terapi (CBT), metakognitiv terapi (MCT) og psykoterapi.

Har lyttet til historiene fra flere hundre mennesker og har hjulpet dem å få en bedre hverdag i møte med livet. Fra  privat praksis, spesialisthelsetjenesten i psykiatri og psykisk helsehjelp via private helseforsikringer og arbeidsforsikring har jeg dyp innsikt i de mange forskjellige henvendelsesårsakene. 

 

Jeg har et særskilt fokus på å bistå mennesker som står fast i livets utfordringer, og som strever med å finne varige og meningsfulle løsninger på egen hånd.

 

Sammen tar vi ett skritt om gangen, og jobber mot å utvikle mestringsstrategier som passer til din unike situasjon. Målet er ikke bare å finne løsninger, men også å hjelpe deg med å bygge mental robusthet og utnytte dine indre styrker, slik at du kan håndtere fremtidige utfordringer på en bedre måte.

Kvalifikasjoner
Klientrom webp.webp

VELKOMMEN TIL

®

bottom of page