top of page
20170714_195227.jpg

Håvard Folke

JORDNÆRT

TRYGGHET & TILLIT

 Om

Håvard Folke

Jeg har hjulpet folk med å få bedre hverdag siden 2006. Min tilnærming er jordnær og omsorgsfull. Jeg sukrer ikke virkeligheten og streber etter å gi deg ærlige, praktiske og effektive strategier for mestring og egenomsorg som er fri for hype og opprørende mirakelpåstander for å hjelpe deg å bli mer av den du var ment å være og leve livet mer fullstendig.

 

Jeg er opptatt av å skape en god terapeutisk  relasjon gjennom trygghet, tillit og forståelse for det unike ved din situasjon. Jeg er en god lytter, omtenksom og legger til rette for åpne, ærlige og uanstrengte samtaler - Men dette er din historie å fortelle som betyr at du bestemmer tempo og innhold som du er komfortabel med å dele, ett skritt om gangen.  I min erfaring fremmer det grunnlaget for at vi sammen kan utforske veien videre. 

Jeg vet det er fullt mulig å få det bedre! Det vil kreve disiplin, offervilje og tålmodighet med deg selv. Ingen kan gå disse skrittene for deg men jeg går de gjerne sammen deg. De er gjennomførbare og innenfor rekkevidde. Det handler om å mestre ett skritt om gangen for at du kan oppleve en bedre hverdag og leve et mer tilfredsstillende og fullstendig liv.

Min  jobb er å hjelpe deg på veien til å bli den beste versjonen av deg selv.

 

DSC03475_edited.jpg

Kom i gang

Nå!

Ta ansvar for din mentale helse gjennom mestring og utvikle en sterk  egenomsorgsplan

Klar til å begynne å leve livet ditt fullt ut?

Lindre mentale plager

Styrke mestringsfølelse

Bygge mental robusthet

Kvalifikasjoner

Autorisert Sykepleier
Samtaleterapeut

Håvard Folke Myhrvold

HPR-nummer: 7704488

Medlem i Norsk Sykepleierforbund (NSF)

Profesjonell erfaring som psykologisk rådgiver, sykepleier og samtaleterapeut.

Min terapi anvender oppdatert kunnskap, unik erfaringsbasert kompetanse og brukerkunnskap.

Psykoterapi, kognitiv terapi og metakognitiv terapi.

Har lyttet til historiene fra flere hundre mennesker og har hjulpet dem å få en bedre hverdag i møte med livet. Fra  spesialisthelsetjenesten i psykiatri og psykisk helsehjelp via private helseforsikringer og arbeidsforsikring. Har dyp innsikt i de mange forskjellige henvendelsesårsakene og har særskilt fokus på mestring og egenomsorgsstrategier.

Kvailfikasjoner
bottom of page