top of page

Om meg

Jeg har hjulpet folk med å få en bedre hverdag siden 2006. Min tilnærming er jordnær og omsorgsfull. Jeg verken pynter eller sukrer på virkeligheten. Jeg jobber sammen med deg for ærlige, praktiske og effektive strategier for mestring og egenomsorg som er fri for trender og urimelige mirakelpåstander.

I mitt arbeid har jeg spesielt omfavnet nødvendigheten av å bygge mestringstro og mental resiliens. Gjennom årene har jeg vært vitne til hvordan styrking av individet i møte med det som oppleves som uoverkommelige utfordringer, kan transformere liv. Fra å navigere stagnering når du føler deg fastlåst, til å håndtere angsten for å ta nødvendige skritt videre, mitt mål er å gi deg de verktøyene du trenger for å stå sterkere i møte med livets utfordringer.

Som mennesker er vi mer enn bare våre problemer og symptomer. Derfor er min filosofi grunnlagt på en helhetlig tilnærming, ett skritt om gangen, som er en tilpasningsdyktig og robust strategi for å mestre, løse problemer konstruktivt og dyrke mental robusthet. Dette bidrar til å regulere følelser og fremme indre styrke gjennom motgang, med større ro og et mer rasjonelt sinn. En robust og dynamisk egenomsorgsplan er nøkkelen til å ivareta og styrke bærekraftige endringer både i miljøet og livsstilen.

Jeg anerkjenner din unikhet og hvordan livet og følelsene dine er intrikat sammenkoblet, med hvert område som påvirker det andre. I mitt arbeid tar jeg hele din eksistens i betraktning, og trekker paralleller til 'euthymi' når jeg tilbyr mine tjenester. Å bygge en robust terapeutisk relasjon basert på trygghet, tillit og en forståelse for det unike i din situasjon, er fundamentalt. Jeg legger til rette for åpne, ærlige samtaler – dette er din historie å fortelle, noe som betyr at du bestemmer tempoet og innholdet du er komfortabel med å dele.

Basert på min erfaring er jeg overbevist om at det er fullt mulig å få det bedre. Å oppnå dette vil kreve disiplin, vilje til å gjøre ofringer, og ha tålmodighet med deg selv. Disse skrittene er realistiske og innen rekkevidde, og handler om å mestre ett steg av gangen. Og noen ganger kan det å ha muligheten til å få prate ut om saker og ting, være det aller første, avgjørende skrittet.

Kom i gang

Kvalifikasjoner

Autorisert Sykepleier
Samtaleterapeut
Psykoterapeut

Håvard Folke Myhrvold

HPR-nummer: 7704488

Medlem i Norsk Sykepleierforbund

Som autorisert sykepleier, psykoterapeut og samtaleterapeut, kombinerer jeg oppdatert vitenskapelig kunnskap med unik erfaringsbasert kompetanse og innsikt fra brukere i min praksis.


Mine metoder spenner over problemløsningsterapi (PLT), kognitiv terapi (CBT), metakognitiv terapi (MCT), til personlig tilpassede psykoterapeutiske tilnærminger. Dette sikrer at den terapeutiske prosessen er skreddersydd for å møte dine spesifikke behov og situasjon.


Min profesjonelle erfaring strekker seg fra privat praksis til psykisk helsehjelp tilgjengelig gjennom private og offentlige forsikringsordninger, samt spesialisthelsetjenesten innen psykiatri. Denne mangfoldige bakgrunnen har gitt meg en dyp forståelse for et bredt spekter av henvendelser og utfordringer.

Kvalifikasjoner
Et koselig og innbydende terapirom designet av psykoterapeut Håvard Folke Myhrvold. Rommet har rikelig med naturlig lys, grønne planter, og komfortable stoler, skapt for å gi en atmosfære av ro og trygghet for klienter under terapisessioner.

VELKOMMEN

Til en trygg plass der vekst og heling kan finne sted

bottom of page